Hvad er Network marketing?

NetWork Marketing– er en organisationsform der kombinerer salg af produkter med opbygning af et netværk. Der findes forskellige måder at bygge en salgs organisation op på. En af de almindeligste netværksorganisationer er Network Marketing
Du kan også finde lignende selskaber under betegnelser som Direkte Salg eller Multi Level Marketing.

Network Marketing er kendetegnet ved at du som sælger og netværker, på samme tid sælger produkter til kunder og opbygger et netværk af andre sælgere, der også har et ønske om være selvstændige. Hvis der ikke sælges produkter er der ingen indtjening i en Network Marketing forretning.
Network Marketing har den fordel, at du som sælger kan opnå en totalt set højere salgsvolumen ved at kombinere eget salg med opbygning af netværk, end du kan ved at stå alene som sælger. Ved at involvere nye sælgere i netværket, kan sælgeren således successivt øge sin fortjeneste.

poma-mere-succes-forretning-plan

Network Marketing kombinerer opbygningen af et forhandlernetværk med forskellige typer af salg, som også er beskrevet i dette afsnit.

Kontakt mig for at høre mere om dine muligheder..

Homeparty – at sælge hjemme hos kunden… betyder, at sælgeren kommer til kunden, og salget finder derfor aldrig sted fra et fast udsalgssted, hvilket betyder at du som forhandler ikke skal have udgiften til butikslokaler.

Homeparty… Er en klassisk salgsform som foregår via en demonstration af produkterne hos kunden. Her er det kunden, som inviterer sælgeren til at komme og demonstrere sine produkter for kunden og de deltagere, som kunden har valgt at invitere med til demonstrationen. Det er en afslappet og naturlig måde at handle på.

Ved en sådan demonstration kommer sælgeren i kontakt med flere potentielle kunder samtidig. En eller flere af deltagerne kan på deres side efterfølgende invitere sælgeren til også at komme hos dem for at demonstrere.
Denne salgsform betyder den bedst mulige kundeinformation til glæde for alle parter og har samtidig en stor social betydning, som netop er så vigtig i tidens fortravlede hverdag.

Klik her og læs mere om Homeparty..

Person-til-person salg… Dette er den klassiske form, hvor sælgeren møder sin kunde ansigt til ansigt. Sælgeren kan her på en personlig måde bedømme og imødekomme en potentiel kundes ønske på bedst mulig måde.
Kunden får mulighed for i ro og mag at vurdere produkternes egenskaber og kvalitet.
Det unikke ved direkte salg er, at det sker på kundens præmisser, d.v.s på kundens hjemmebane – et sted som kan være kundens private hjem, arbejdsplads eller hvor kunden end måtte ønske det.

Dør-til-dør og telefonsalg… Både dør-til-dør salg og telefonsalg er direkte salg. Men som et af de få lande i Europa er begge disse salgsformer med få undtagelser forbudt i Danmark, da det ikke er lovligt at kontakte potentielle kunder uanmeldt med et senere salg for øje

Klik her for at kontakte mig nu..

Du kan læse om lovgivningen vedr. Network Marketing eller Multi Level Marketing på Forbrugerombudsmandens hjemmeside
::