poma-mere-succes-når-salget-bliver-socialt

Salget bliver socialt

Direkte salg / socialt salg er i kraftig vækst. Selv den klassiske detail handel må tænke på visse ændringer i forbrugernes adfærd og præferencer.

Kunderne sætter pris på den personlige kontakt med vores uafhængige virksomhed, og de kan også nyde godt af smykker derhjemme eller andre steder, de synes godt om.Vores forretningsmodel har fordele for begge parter, kunder og sælgere.

Som en selvstændig partner kan du enten tjene lidt ekstra penge ved siden af dit job eller du kan opbygge dit eget team og nå langt højere indkomst niveau. Du kan selv beslutte, hvor meget tid du er villig til at investere og er derfor i fuld kontrol af din indtjening.

poma mere succes når salget bliver socialt

Hvis du elsker den personlige kontakt med kunder, og du gerne vil vide mere om at blive en selvstændig partner, er du velkommen til at kontakte mig  på et hvilket som helst tidspunkt.
Du kan kontakte mig ved at klikke her..

 

Den direkte salgssektor har en omsætning på 2,1 mia. £ (17,5 mia. kr.), og omkring en tredjedel af den britiske befolkning køber produkter på denne måde. Mere end 425.000 mennesker er involveret i direkte salg i Storbritannien, hvor produkter ofte sælges ansigt til ansigt eller gennem en social begivenhed. Lynda Mills, direktør for Direct Selling Association, forklarer hvorfor detailbranchen skal tage mere hensyn til den måde, hvorpå den bliver mere og mere social.

Læs resten af artiklen her:
https://www.retailgazette.co.uk/blog/2017/10/comment-selling-becoming-social/

::