poma mrer succes sir richard branson

Gør en reel forskel og få succes

Hvis du vil gøre en reel forskel som selvstændig, er det en god ide at du lytter til dem der allerede har gjort det.

“Hvis du laver forretning udelukkende for at tjene penge, vil du ikke få succes.
Hvis du forsøger at gøre en reel forskel, vil du få ægte succes.
Det er den perfekte balance for win-win hele vejen rundt.”
Richard Branson

‘ Richard Branson er en britisk virksomhedsentreprenør og verdens 236. rigeste person ifølge Forbes’ liste over milliardærer i 2008.
Branson er bedst kendt for det succesrige varemærke Virgin, der dækker over en række forretningsmæssige organisationer, blandt andet Virgin Records, Virgin Megastore, Virgin Mobile, Virgin Atlantic Airways samt Virgin Galactic, der arbejder på at udbyde kommercielle rumflyvninger i nær fremtid.
Branson, der blev adlet i 1999 for services to entrepreneurship, er kendt som en eventyrlysten vovehals, der blandt andet har forsøgt at blive den første person til at flyve hele jorden rundt i en varmluftsballon. Derudover er Branson også ordblind og meget åben om sine vanskeligheder.
Han droppede ud af skolen for at starte sin første virksomhed, Student magazine.Bransons rektor sagde, inden han gik ud, at “enten kommer du i fængsel, eller også bliver du millionær”. Begge ting er sande i dag.

::